3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Bakan Çelik törende konuştu

Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik tarafından Van'da bulunan ilköğretim okulları ve liselere gönderilen spor malzemeleri düzenlenen törenle dağıtıldı. 

Koç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ ve okul müdürleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından ilde bulunan 21 okula voleybol 30 okula ise badminton malzemesi gönderildiğini belirtti. 

Bakan Hüseyin Çelik'in ildeki her türlü sorunla bizzat ilgilendiğini ifade eden Yıldız, "Sayın bakanımıza en güzel hediyemiz öğrencilerimizin sportif faaliyetlerde kazanacağı başarı ile olacaktır. Ben bu başarının geleceğine inanıyorum" dedi. 

Okullardaki beden eğitimi öğretmenlerine büyük görevler düştüğünü belirten Yahya Yıldız "Onlara her türlü malzemeyi veriyoruz, egzersiz ücretlerini veriyoruz, başarı beklemek hakkımız. Öte yandan okul müdürlerinin de başarıyı elde etmek için büyük çaba sarf etmeleri gerekiyor" dedi. 

Tören, gönderilen malzemelerin okul müdürlerine dağıtılmasıyla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 14:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?