6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Bakan Çelik Van'da

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bazı açılış törenlerine katılmak için Van’a geldi. Türk Hava Yolları’na (THY) ait tarifeli uçağıyla eşi Şahsenem Çelik’le birlikte Ankara’dan Van’a gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van Ferit Melen Havaalanı’nda Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ve çok sayıda partili ve kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri tarafından karşılandı.

Polis mangasını selamlayan Bakan Çelik, Ferit Melen İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptığı folklor gösterisini izledi. Öğrencilerin verdiği çiçekleri alıp, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çelik, kendisini karşılamaya gelen yüzlerce kişi ile tek tek tokalaştı.

Bakan Çelik, havaalanından Vali Tanılır, Belediye Başkanı Yenigün, bazı partili ve kurum amirleri ile birlikte yapımı tamamlanan Veysi Kürüm İlköğretim Okulu’nun açılışını gerçekleştirmek üzere Erciş İlçesi’ne hareket etti. Geceyi Van’da geçirecek olan Bakan Çelik’in yarın Özalp İlçesi’nde yapımı tamamlanan Ağabey Özbey Lisesi ile Van Atatürk Lisesi Kütüphanesi’nin açılışını da gerçekleştireceği belirtildi.

van
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 15:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?