4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Bakan Çelik'e memleket morali

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bazı açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği memleketi Van’da çiçeklerle karşılandı.

Bugün Türk Hava Yolları’na (THY) ait Ankara-Van tarifeli uçağı ile Van’a gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ferit Melen Hava Alanı’nda Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt’la çok sayıda partili ve kurum kuruluşların daire amirleri tarafında karşılandı.

Uçakta iner inmez minik çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Çelik, polis merasim mangasını selamladıktan sonra, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı. Süphan İlköğretim Okulu’nun folklor ekibinin gösterisini de izleyen Bakan Çelik, Van Valiliği’ne geçti.

Kültür Müdürlüğü tiyatro salonunda İnternet Haftası nedeniyle düzenlenen programın açılışını gerçekleştirecek Bakan Çelik, Van Belediyesi’nin Yeşil Kuşak Projesi kapsamında fidan dikecek. Anadolu Öğretmen Lisesi’nin temelini atacak Bakan Çelik, Van Belediyesi’nin şehir içi otobüs ve minibüs terminallerinin açılışını yapacak. Geceyi Van’da geçirecek olan Bakan Çelik’in, yarın Van’dan ayrılacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 16:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?