2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Bakan Çelik'ten öğrencilere söz

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Tarım Meslek Lisesi öğrencilerine çarşı izinlerinde kullanılmaları için bir minibüs gönderme sözü verdi. 

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Erciş ilçesinde düzenlenen bazı temel atma törenine katıldıktan sonra Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Organize Hayvancılık Bölgesi'ne (OHB) ait arazide incelemelerde bulundu. Bakan Çelik, aynı bölgede bulunan Tarım Meslek Lisesi öğrencilerini yol kenarında görünce aracından inerek onlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilerin çarşı izinlerinde kullanılması için araç sıkıntılarının olduğunu belirtmeleri üzerine Bakan Çelik, telefonla Milli Eğitim Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yusuf Esener'i arayarak okula bir minibüs göndermesi talimatını verdi. 

Esener'in, bu emri hemen yerine getirebileceğini ve aracı teslim almak için de bir şoförün Ankara'ya gelmesi gerektiğini belirtmesi üzerine Bakan Çelik, özel uçakla Ankara'ya döneceğini, görevlinin hazır olması halinde de beraberinde götürebileceğini İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız'a iletti. Yıldız ise kurum personellerinden bir kişiyi görevlendirerek Bakan Çelik'in uçağıyla Ankara'ya göndertti. 

Bakan Çelik'in bu jesti karşısında mutlu olan öğrenciler kendisine teşekkür ettiler. Bakan Çelik, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 11:40:32
Güncelleme :9 Ekim 2008 Perşembe 11:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?