7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

SBS'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Van'ın Çaldıran ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı öğrenciler İlçe Kaymakamı Armağan Önal tarafından ödüllendirildiler. Ödüllerini alan öğrenciler gezi turuna gönderildiler.

Kaymakam Önal, ilçedeki çeşitli ilköğretim okullarının 6.,7.ve 8.'nci sınıflarda eğitim gören ve SBS sınavlarında başarılı olan öğrencileri Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Ayyıldız ile birlikte makamında kabul etti. Öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve çanta hediye eden Önal "Bizim amacımız ilçemizde eğitim gören öğrencilerin yüksek puanlarla en iyi liselerde okumalarını sağlamaktır. Her sınıfın ilk üçe giren öğrencilerini Erciş Anadolu Lisesi ve Muradiye Beldesi Ünseli Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gönderdik. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Öğrenciler ise kendilerini başarılarından dolayı ödüllendiren ve bir yemekli geziye gönderen kaymakam Armağan Önal'a teşekkür ettiklerini belirterek, daha da başarılı olacaklarına ve bu ödüllere layık olacakları için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 11:11:05
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 22:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?