5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başarılı sporculara ödül

Bayburt ve Sakarya illerinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren Van Emniyet Spor Kulübü Derneği'nin boks ve okçuluk takımı sporcuları, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından ödüllendirildi.


Van Emniyet Spor Kulübü Derneği boks takımı 16-21 Haziran 2009 tarihleri arasında Bayburt ilinde düzenlenen Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'nda İbrahim Avcı 44,5 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, Muharrem Dikmenözü 31 kiloda Türkiye 5'nci ve Fırat Çiftçi ise 41,5 kiloda Türkiye 8'ncisi oldu. Okçuluk takımı sporcuları ise 20-21 Haziran 2009 tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenen Minikler-Yıldızlar Yaz Kupası'nda Burcu Bayazıt klasik yay minik bayanlarda Türkiye 2'cisi, İbrahim Ethem Gülüçar ise klasik yay yıldız erkeklerde Türkiye 5'ncisi oldu.


Dereceye giren sporcularla ilgili bugün Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar, Van Emniyet Spor Kulübü Derneği Başkanı Osman Cacim, Boks Antrenörü Komiser Yardımcısı Züfer Aslan, Okçuluk antrenörü Ahmet Soner Mersinli ve dereceye giren sporcular katıldı.


Törence bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, öncelikle kendi işlerini yapmaya çalıştıklarını, bu zamana kadar kanunların kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde kamu düzenini ve asayişi sağladıklarını söyledi. Kesmez, "Bunun yanında toplumun her olayında biz taraf olduk.

Güzel olaylarda imzamızın olmasına çalıştık, güzel olmayan olaylarda ise karşı durduk ve kanun hakimiyetini sağladık. Kendi konumumuzla direk ilgisi yok gibi gözüküyor ama, toplumu kucaklamak açısında en büyük köprülerden biri olan spora çok önem verdik. Burada ilin sporuna önceki Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar'ın ve şimdiki Müdürümüz Ahmet Sancar'ın çok büyük destekleri var. Onların destekleri olduğu kadar bizimde de var. İki kurum bir araya gelince böyle güzel dereceler ortaya çıkıyor" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:53:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?