3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Başbakan Van'a geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin merkez ilçe kongresi ile toplu temel atma ve açılışlara katılmak üzere cumartesi günü Van'a geliyor. 

Öğlen saatlerinden beraberinde bulunan bazı kabine üyeleri ile birlikte Van'a gelmesi beklenen Başbakan Erdoğan, ilk önce Beşyol Mevkii'nden düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Başbakan Erdoğan, 73 ilk ve orta dereceli okul, 12 kız ve erkek öğrenci yurdu, 4 spor tesisi, 3 öğretmen evi ve lojmanı, 9 sağlık ocağı ve sağlık ünitesi, 4 polis evi, polis merkezi ve ilçe emniyet amirliği, 2 toplu ve afet konutları, 6 özel sektör yatırımı, belediyelere ait 17 adet çeşitli yatırımların yanı sıra aralarından 388 yerleşim biriminin şebekeli içme suyu ve bölünmüş yolun da bulunduğu 15 adet altyapı yatırımlarının açılışını gerçekleştirecek. 

Başbakan Erdoğan, 400 Yataklı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Organize Hayvancılık Bölgesi gibi büyük yatırımların da aralarında bulunduğu 13 temel atma törenini de toplu olarak gerçekleştirecek.
Törenin ardından Van Valiliği'ni ziyaret edecek Başbakan Erdoğan, Merkez Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'na katılacak. Van Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret edecek Başbakan Erdoğan geceyi Van'da geçirecek. 

Başbakan Erdoğan, pazar günü partisinin merkez ilçe kongresi ile toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Hakkari'ye gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 13:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?