3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Başbakan Van'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaretler bulunmak amaca ile Van'a geldi. 

Erdoğan'ın ve beraberindeki İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştırma Bakanı Binali Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ı taşıyan uçak saat 12.30 sıralarında Van Ferit Melen Havaalanı'na indi. 

Van'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van Valisi Özdemir Çakacak ve Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün ile bazı bölge milletvekilleri, bürokratlar ve partililer tarafından karşılanan Erdoğan, şehir merkezine doğru hareket edip ilk olarak Cumhuriyet Caddesi Beşyol mevkiinde düzenlenen toplu açılış törenine katılacak. 

Bu arada, hava alanı VİP salonu önüne Başbakan Erdoğan için Ankara'dan siyah renkli 02 plakalı 2 özel aracın yanı sıra koruma ekipleri için de çeşitli araçlar getirtildi. Şimdiye kadar akredite edilen 68 basın mensubu da cihazları ile birlikte XR cihazlarından geçirilerek havaalanı içine alındı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 16:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz taş IP: 88.227.226.xxx Tarih : 2.11.2008 11:05:35

ne den herkes vanı kötülüyo bu milletin başbakanı geliyo millet dükkanları nı kapatı yo ama haklılar herkese korkmayın diye bağıryolar ama ken dileri 50 tane korumala geziyolar