5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Basın mensupları Van semalarında

BASIN MENSUPLARI VAN SEMALARINDA

Türk Hava Kurumu'nun (THK) 2 gün sürecek etkinliklerinin ilkinde düzenlenen uçuş programına katılan basın mensupları, Van semalarında bol bol görüntü ve fotoğraf çekti.

THK Van Şube Başkanlığı tarafından organize edilen ve 2 gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde basın mensupları ile birlikte 56 öğrenci, THK'nın 8 kişilik uçağı ile Van semalarında uçuş turuna katıldı. Sabah saatlerinde Ferit Melen Havaalanı'na giden basın mensupları ile öğrenciler, burada THK Van Şube Başkanı Vahdettin Dicle ve THK Paraşüt Öğretmeni Harun Öztaş tarafından karşılandı. Burada uçağa binmeleri ve nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirildikten sonra ilk önce 8 kişilik

öğrenci grubu, daha sonra basın mensuplarından oluşan grup uçuşa katıldı. Ellerinde kamera ve fotoğraf makineleri ile THK'nin 8 kişilik uçağına binen basın mensupları, 10 dakikalık uçuş süresince bol bol görüntü ve fotoğraf çekti. THK'nın öğleden sonraki etkinliklerinde ise Atatürk Sehir Stadı'nda paraşüt gösterisi yapılacak.

BASIN MENSUPLARI VAN SEMALARINDA
BASIN MENSUPLARI VAN SEMALARINDA
BASIN MENSUPLARI VAN SEMALARINDA
BASIN MENSUPLARI VAN SEMALARINDA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 13:20:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 15:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?