5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başkalede seçim çalışmaları

Van'ın Başkale İlçesi Yenimahalle mahallesi muhtar adayı Ethem Günay, 4 azası ile birlikte seçim bürosu açarak çalışmalarına başladı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yenimahalle muhtar adayı olan Ethem Günay, seçimleri kazanması halinde yapacaklarını tek tek sıraladı. Renkli kişiliği ile ilçede tanınan Günay, fakir ve kimsesizlere ulaşılarak ilgili birimlerin yardım yapılması sağlayacağını, mahalle sakinlerini 15 günde bir ziyaret edeceğini, mahalleye bir taziye evi yapacağı ve mahallede bir sağlık ocağının yapılması için yetkili kurumlar nezrinde girişim başlatacağını belirtti. Seçimleri kazanması halinde 4 azası ile birlikte 5 muhtar gibi çalışacağını da anlatan Günay, vatandaşların kolayca kendilerine ulaşmaları için telefon numaralarını dahi muhtarlığın camına asacakları sözünü verdi. Tüm seçmenlere aynı mesafede duracağını da belirten Günay, "Hiçbir siyasi parti ile bir bağlantımız yok. Amacımız vatandaşa hizmet etmektir" dedi.

Büro memuru gibi çalışarak mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm arayacaklarını kaydeden Günay, yaşanan sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 22:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?