7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Başkale'de şüpheli ölüm

VAN'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Van'ın Başkale ilçesinde 2 çocuk babası Erkan D. ile kaçırdığı iddia edilen F.A. isimli kızın evde bulunan cesetleri otopsi için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Atlılar köyünde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Erkan D. (35), üç gün önce aynı köyde ikamet eden F.A.'yı (15) kaçırdı. Şahıs, kaçırdığı kızı evine götürmesi üzerine 2 çocuğunu alarak babasının evine giden 15 yıllık karısı Nezire Demir, ailesinin ikna etmesi üzerine bugün sabah saatlerinde çocuklarını alarak tekrar evine döndü. Nezire Demir, kapalı olan kapının açılmaması üzerine kayınpederine haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren Demir'in akrabaları, Erkan D. ile kaçırdığı iddia

edilen F.A.'nın cesetleri ile karşılaştı. Haber verilen Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından cesetler önce Başkale Devlet Hastanesi'ne, ardında da otopsileri yapılmak üzere Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Köy minibüsü ile getirilen cesetler, yakınları tarafından morga kaldırıldılar.

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından, Erkan D.'nin önce sevdiği kızı uzun namlusu silahla ile alnında vurduğu daha sonra da çenesinin altından ateş ederek kendisinin de intihar ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 17:48:01
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 18:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?