6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Başkan Kaya çalışmaları denetledi

BAŞKAN KAYA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Belediye Başkanı Bekir Kaya, Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Eminpaşa ve İskele mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmalarını denetledi, halkla sohbet etti.

İlk olarak Eminpaşa Mahallesi'ndeki çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Bekir Kaya, sonrasında İskele Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarını bir süre takip etti. Kaya, burada çalışan işçilerle konuşup yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İskele caddesi üzerinde evi bulunan AK Parti eski Van Merkez İlçe Başkanı Hekim Karabıyık, Başkan Bekir Kaya ile çalışanlara evinden getirdiği çayı ikram etti. Kaya ile çalışmalar hakkında sohbet eden Karabıyık, yapılan çalışmaları beğendiklerini ve takdir ettiklerini söyledi.

Çalışma alana gelen Vandaş Müdürü Taylan Ağca ile de sohbet eden Başkan Bekir Kaya, yolun tamamen asfaltlanması için doğal çalışmasının bir an evvel bitirilmesi gerektiğini söyleyerek zamanın daraldığını dile getirdi. Ağca ise, ellerinden geldiğince seri çalıştıklarını belediye çalışmalarına yetişemeye çalıştıklarını söyleyerek, İskele Caddesi'nin ise kısa sürede bitireceklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya ise yoğun bir tempo ve araç gereçle başlatmış oldukları İskele Caddesi asfaltlanmasına devam ettiklerini söyledi. Şenkaya "Yeni asfalt serme makinesi finişerimizin özelliklerinden olan geniş caddeyi tek dökümle çıkarması imkanı büyük kolaylık sağlıyor. Ek ilavelerini takarak caddenin tek yönlü olan kısmını bir seferde dökerek çalışmamızda zaman kazanmış olacağız. Bu sayede yola dökülen asfaltın ömrü uzun ve sağlıklı olmuş olacak. Çalışmalarımızın yanı başında doğalgaz çalışması da devam etmektedir. Doğal gaz çalışmalarının geç kalması çalışmalarımızda zaman kaybı yaşanmasına sebep olmuştur. Bundan dolayı doğalgaz çalışmasını takip ederek çalışmamızı bitirmeye çalışıyoruz" dedi

İskele mahallesi sakinlerinden Şahin Bilgi ise "Caddemizde asfalt çalışması çok güzel ve gerekliydi. Bu yol geçmişte hep ihmal edildi. Ancak şimdi gelen bu çalışmayı takdirle karışılıyoruz. Bunca çektiğimiz eziyete son verdiği için Başkanımız Bekir Kaya ve ekibine teşekkür ederiz" şeklinde duygularını dile getirdi.

İskele mahallesi çocukları Bekir Kaya ile sohbet ederek, ona eşlik ettiler bir süre birlikte dolaştılar. Mahalle halkı ile görüşün Kaya, diğer sorunlarla da ilgili bilgiler alarak çalışma alanından ayrıldı.

BAŞKAN KAYA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
BAŞKAN KAYA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
BAŞKAN KAYA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
BAŞKAN KAYA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 18:17:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 19:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?