5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başkan Kaya mahalle gezisinde

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Belediye Meclis Üyesi Sabri Abi ve beraberindeki ilgili birim müdürleri birlikte Süphan Mahallesi, Karşıyaka ve Hacı Bekir mahallelilerini gezerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Bir gününü mahallelilerle birlikte geçiren Başkan Bekir Kaya, bundan büyük mutluluk duyduğunu, her hafta çarşamba günleri halkın dertlerini dinleyerek çözüm yolları arayacağını belirtti. Mahalleleri yaya olarak gezen Başkan Kaya, gezisi boyunca kendisine eşlik eden ve yakınlık gösteren mahalle sakinleriyle güzel anlar yaşadı, onlarla sohbet etti ve dertlerini dinledi. Herkesten büyük ilgi gören Kaya, vatandaşlarla tek tek ilgilendi ve sıcak diyaloglar gerçekleştirdi. Sokak gezisinde Kaya ile karşılaşan mahalle sakinleri kendisiyle tokalaşarak sohbet ettiler.

Yollarda oluşan çukurlardan dolayı yaya ve araç trafiğinden olumsuz etkilendiklerini, mahallelerde alt yapının olmayışını, içme suyu sıkıntısı çektiklerini dile getiren mahalle sakinleri, "İmkanlarınız dahilinde kaderine terk edilen sokak ve caddelerimize hizmet getirirseniz memnun oluruz" şeklinde konuştular.
Hizmetten yoksun kalan mahallelerin sıkıntıları yerinde görmek için bu gezileri düzenlediğini belirten Van Belediye Başkanı Bekir Kaya "Öncelikli olarak bizleri yalnız bırakmayan, gördüğü her yerde güler yüzüyle yanımıza gelen, iyi niyet temennisi gösteren gezimizde bize eşlik eden herkese teşekkür ederim. Sıkıntıların olduğunu biliyorduk. Yerinde görmek ilgili birim müdürümüzle birlikte tespit ettikten sonra sırayla bu mahallelerimize imkanlarımız dahilinde hizmet vereceğiz." dedi.


ÇOCUKLARLA ÇÖP TOPLADI
Belediye Başkanı Bekir Kaya, Karşıyaka Mahallesi Gazi Osman Sokak'taki gezisi sırasında karşılaştığı çocuklarla birlikte mıntıka temizliği yaptı, çöp topladı. Uzun süre çocuklarla sohbet eden Kaya, çevreye karşı duyarlı olmalarını da istedi. Hacı Bekir Mahallesinde bulunan Dumlupınar İlköğretim Okulu'na da ziyarette bulunan Kaya, idareci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okul çevresinde bulunan yolların asfaltlanması isteği üzerine Kaya, bunun için gerekeni imkanlara göre yapmaya çalışacaklarını söyledi. Başkan Kaya, mahalle gezisinden sonra Makine İkmal Müdürlüğü'ne giderek işçilerle bir araya gelerek işçilerle sohbet etti

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:30:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEGERXWİN HAKYEMEZ IP: 85.105.245.xxx Tarih : 11.06.2009 21:52:14

SAYIN BAŞKAN.. BİZ SANA GÜVENEREK OY VERDİK AMA SİZ ESNAFIN EKMEĞİYLE OYNADINIZ MİNİBÜSLERİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKARDINIZ... BU SURETLE KÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZ VANA GELMİYOR.. KAÇ KİŞİ EKMEĞİNDEN OLDU... BU MU HALKIN YANINDA OLMAK... BARİ MERKEZDE ONLARA BİR YER BULUN....