5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başkan Kaya'dan mıntıka temizliği

BAŞKAN KAYA MINTIKA TEMİZLİĞİNE KATILDI

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ve mahalle sakinleri ile birlikte Kale Yolu üzerinde mıntıka temizliği yaptı.

Başkan Kaya, başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan broşürleri vatandaşlara dağıttıktan sonra yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan 1 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan mıntıka temizliğine katıldı. Çalışmalar sonucu çevreden 150 poşet dolusu çöp toplandı.

Çalışma sonunda bir açıklama yapan ve herkesin bulunduğu yeri temizlemesi ile şehrin temiz kalacağını anlatan Belediye Başkanı Bekir Kaya "'En iyi temizlik hiç kirletmemektir' sloganıyla başlattığımız temizlik kampanyasına duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini memnun edicidir. Zaten var olan temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşama özlemini bu sayede tetikleyerek başarabiliriz. Vatandaşların Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine yardımcı olmaları çevreye duyarlı olmaları gerekir. Çevreyi kirleten bizlersek, temiz çevre oluşturma da bizim elimizdedir, bunu birlikte başaracağız. Çünkü Van bizim ortak yaşam alanımızdır. Onu temiz tutmak bizim asli görevimiz" dedi.

BAŞKAN KAYA MINTIKA TEMİZLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN KAYA MINTIKA TEMİZLİĞİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 16:44:01
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 22:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cesuryurek IP: 78.187.168.xxx Tarih : 16.10.2009 15:21:40

helal olsun başkanim size... tebrik ederim daıma yanınızdayız başkanım