2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Başkan personelle bir araya geldi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, personelleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmaların genel değerlendirmesini yaptı. 

Personel arasında diyalogu artırmak ve motivasyonu sağlamak amacıyla her hafta değişik birimlerde çalışan personellerle bir araya gelerek yapılan hizmetlerin genel değerlendirmesini yapan Başkanı Burhan Yenigün, bu kez de Belediye Meclis salonunda Sebze Hal, Sosyal Yardımlaşma, Mezarlıklar ve Strateji Geliştirme müdürlüklerinde çalışan personellerle bir araya geldi. Çalışanlarıyla el ele vererek yeni bir Van oluşturduklarını belirten Başkan Yenigün, "Azim ve gayretle çalışan halk için çaba sarf eden sizlere Van halkı adına teşekkür ediyorum" dedi 

Hiç bir zaman siyasi davranmadığını, personel arasında ayrım yapmadığını belirten Başkan Yenigün, uyum içinde çalışmaya gayret gösterdiğini ifade etti. Bunda başarılı olduğunu da belirten Başkan Yenigün, "İşte bu kadro hizmet kadrosudur. Emek sarf eden, alın teri döken, her türlü çabayı gece gündüz sürdürerek hizmetin en iyi boyutlara gelmesi için uğraş vermiştir. Van ve Vanlı için gecemizi gündüzümüze kattık. Çalışma neticesinde hizmete kavuşan halkımızı mutlu görmek bizi sevindirmiştir. Bundan sonra da aynı kararlılık ile yola devam diyoruz. Bize verilen görevi en iyi şeklide sürdürmek bize düşen en iyi ödevdir. Bizim, işi dedikodu olanlarla uğraşacak zamanımız yok. Halkımız tüm çabamızın Van için olduğunu görüyor" şeklinde konuştu.

 

Bir başka programda  Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Sivil Toplum Örgütleri (STÖ) Danışma Kurulu Üyeleri ile verilen yemekte bir araya geldi. 

Şamram Kafede verilen yemekte STÖ Danışma Kurulu Üyelerine bir konuşma yapan Başkan Yenigün, bir arada bulunmak ve ortak akıl ile hareket etmenin kentin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. Yemekte bulunan herkesin amacı Van ve Vanlıya hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Yenigün, "STÖ Danışma Kurulu'nun varlığı biz yerel idarecilere heyecan vermektedir. 10 yıla yakındır bu şehrin birçok meselesine el atarak çözümü noktasında yerel idarecilerle birlikte hareket etmeniz örnek bir tutum ve gelecek için sevindiricidir. Sivil toplum örgütlerimizin herhangi bir ideolojik düşüncenin tesirinde kalmadan birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmesi güzel bir örnektir. Her görüşten ve her gruptan insanların Van adına sorunları konuşması ve çözüm önerileriyle katkıda bulunması bizleri memnun etmektedir" şeklindi konuştu. 

Daha sonra bir konuşma yapan STÖ Danışma Kurul Üyesi Kadri Salaz ise STÖ ve yerel idarecilerin bir araya gelmesi memleket adına önemli olduğunu kaydetti. Yemeğin amacının da kentin sorunlarını rahat bir ortamda tartışmak olduğunu kaydeden Salaz, "Yerel idarecilerimizin STÖ temsilcileriyle bir araya gelmesinin Van için faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu programımıza katılarak birliktelik mesajı veren ve bizlere hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Burhan Yenigün'e teşekkür ediyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 11:48:54
Güncelleme :28 Kasım 2008 Cuma 11:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?