2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Başkan Sanlıurfalı misafirler ile

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ile Şanlıurfaspor Kulübü yöneticilerine sabah kahvaltısı verdi. 

Başkan Yenigün'ün, Bak Helebak isimli kahvaltı salonunda verildiği kahvaltıya Belediye Vanspor yönetimi, İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ile Şanlıurfaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Yenilen kahvaltının ardından Van Belediye Başkanı Yenigün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba'ya Van Kedisi'nin resminin yer aldığı bir tabloyu hediye etti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yenigün, Şanlıurfaspor ile aynı grupta olduklarını ve her iki takımında güçlü birer ekip olduklarını söyledi. Bugün Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan maç öncesinde takımını yalnız bırakmayarak Van'a gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba'yı misafir etmek istediklerini belirten Başkan Yenigün, "Biz de misafirlerimize Van kültürünü tanıtmak için bir kahvaltı ikramında bulunduk. Kendilerine ilimize geldiklerinden dolayı hem teşekkür ediyorum hem de öğleden sonra oynanacak olan müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi. 

Van'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Fakıbaba ise Van Belediye Başkanı Yenigün ile İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve Belediye Vanspor yönetim kurulu üyelerinin kendilerine gösterdiği yakın ilgi alakadan dolayı teşekkür etti. 

Başkan Fakıbaba, "Gerçekten çok güzel misafirlik gösteriyorlar bize. Van ve Şanlıurfa çok benzer şehirler. Ben özellikle Van'ı görmek ve gezmek için geldim. Belediye başkanımızın burada çok güzel çalışmaları olduğunu biliyorum. Bu çalışmalardan örnek almak için buraya geldim. Şunu diyebilirim, her 3 neticede de çok samimi olarak söylüyorum mutlu olacağım. Eğer yenilirsek Van gibi bizim bir kardeş şehrimizin çıkma ihtimali yüksek olacak. Biz yenersek bizim çıkma ihtimalimiz olacak. Berabere kalırsak iki takımında faydalanacağı bir netice olacak. Bütün gönlüm iki takımın Play-Off'ta illerimizi temsil etmeleridir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 13:23:45
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 17:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?