4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Başkan Yenigün: Herkese eşit hizmet

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, 28 Mart yerel seçimlerinden sonra güçlü bir yönetimle göreve geldiklerini ve hazırlanan projeleri tek tek hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yenigün, bugün yerel bir gazetede yayınlanan haber üzerine, Meclis Salonu'nda Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım, Mahmut Ergüç, Fazıl Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve birim amirleri ile ortak bir basın toplantısı düzenledi. 28 Mart seçimlerinde halkın yüzde 57 oyunu alarak göreve geldiklerini hatırlatan Başkan Yenigün, parti gözetmeksizin her kesime eşit şekilde hizmet götürdüklerini söyledi.

Yapılan çalışmaları zamanında yazılı ve görsel basın aracılığı ile kamuoyuna aktardıklarını kaydeden Yenigün, "Halkımız bize büyük bir özveri ile güven vermiş, biz de bu güvene layık olmak için, 1 yıl 3 aydır halkımızın hizmetinde çalışıyoruz. Halkımıza, gece gündüz, Cumartesi-Pazar demeden çalışmalarımızı bütün ekiplerimizle sürdürmekteyiz. Bu katkıyı sunan belediye personelimize de takdirlerimi sunuyorum. Halkımız bize 5 yıl süre verdi. Bu süre içinde yetkiyi sonuna kadar kullanacağız, bunda da çok kararlıyız. Biz bir siyasi partinin adayı olarak göreve geldik. Ancak başladığımız günden bugüne kadar tarafsız bir şekilde parti rozetimizi dışarıda bırakarak halkımıza hizmet için bir çalışma seferberliği başlattık. Seçim öncesi açıkladığımız 39 projeyi gündeme aldık bunları da bir bir çözüyoruz. Bu sorunların çözümüne de kimse engel olamayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 08:38:48
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 10:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?