4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Başkan Yenigün'e üst geçit teşekkürü

Van Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan ve ilk olan üst geçide kavuşan mahalleli çocuklar, Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e teşekkür etti.

Mahallede gezi ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü gören çocuklar, Başkan'ın elini öperek üst geçit için teşekkür etti. Daha önce tren vagonlarının arasında büyük tehlikeler atlayarak İstasyon İlköğretim Okulu'na gittiklerini belirten çocuklar, üst geçidin yapılmasından sonra çok daha güvenli bir şekilde okullarına gittiklerini söyledi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Yenigün, hergün yüzlerce çocuğun tren rayları üstünde ve vagonların arasında geçerek okula gitmelerine seyirci kalınmaması gerektiğini ve bunun için ilk icraatlarından birinin de üst geçit yapmak olduğunu söyledi. Aynı zamanda bunun, Van'da yapılan ilk üst geçit olduğunu da belirten Başkan Yenigün, "Amacımız halkın huzuru ve rahatıdır. Onların isteği yerine geldikçe, biz de mutlu oluyoruz. Her yerde vatandaşlarımızın tebrik ve teşekkürlerini dinliyorum. Sloganımız, 'Her şey Van içindir' Bunu her yerde söylüyorum. Geleceğin Van'ı çok daha güzel ve yaşanılır olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2005 Pazartesi 23:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?