5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başkandan çevre temizliği

Van'ın Başkale İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilen DTP'li İhsan Güler, mazbatasını alıp makamında göreve başlamadan önce bir gurupla birlikte hafta sonu şehir içindeki çöp yığınlarını temizlemeye başladı.

Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler hafta sonunda belediyede çalışan tüm memur ve işçileri göreve çağırarak çöp temizliğine başladı. Seçim kampanyalarında mahallelerde seçim çalışmaları yapan Belediye Başkanı İhsan Güler kendisine ait meşhur sarı çizmelerini giyerek eline aldığı kürekle çarşı merkezinde çöp temizlemeye başladı. Başkan İhsan Güler'in sarı çizmelerini ve elindeki küreği gören Başkale halkı ellerine aldıkları küreklerle hep beraber ilçe merkezinde çöp temizliğine başladılar.

Yapılan temizlikle ilgili açıklama yapan İhsan Güler "Beni bu göreve layık gören halkımıza her şeyden önce hizmetkarlığa söz vermiştim. Göreve başladığımız günden itibaren parti rozetimi atarak halka hizmetkarlık rozetimi taktım. Bugün ilçe merkezinden başlayarak her şeyden önce ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan çöp temizliği ile başladık. Buradan esnaflarımızdan ve halkımızdan bir isteğim var lütfen herkes artık çöplerini başıboş bir şekilde atmasın, herkes çöplerini toplasın ve poşetlesin bizim araçlarımız her gün günün belirli saatleri içerisinde bu çöpleri toplayacaklardır. Burada halk, esnaf ve belediye olarak el ele verdiğimizde başaramayacağımız bir iş yoktur. İnşallah hizmetlerimize bundan sonrada halkımız ve esnafımızla beraber el ele vererek daha güzel çalışmalar yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?