2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Başkan'dan Güzel ailesine ziyaret

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, evlerinin yapımına destek sağladıkları Güzel ailesini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Beyüzümü Mahallesi'nde ikamet eden 7 nüfuslu Güzel ailesinin eski toprak evi yıkılarak, yerine Van Belediyesi'nin de desteği ile yeni beton bir ev yapıldı.

Yapımı tamamlanan ev için malzeme desteği veren Belediye Başkanı Burhan Yenigün Güzel ailesini ziyaret etti. Aileye evlerinin hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Yenigün, yaptıkları yardımlar hakkında bilgiler de verdi. Şimdiye kadar yüzlerce aileye inşaat malzemesi yardımında bulunduklarını ifade eden Yenigün şunları söyledi:
"Geçtiğimiz günlerde bu şekilde inşaat malzemesi yardımı yaptığımız 500 aile bizlere teşekkür etmek için toplantı düzenledi. Orada gördüğümüz gülen yüzlerin aynısını burada da görmek bizleri memnun etmiştir. Bu gibi ailelerimize çimento, kum, briket gibi inşaat malzemelerinin yanı sıra arsa temininde yardımcı oluyoruz. Bizim ele aldığımız ayrı bir projemiz ­daha var.

Öncesinden tespit ettiğimiz mağduriyet derecesi önem arz vatandaşlarımıza 57 dönümlük arsa temin ediyoruz. Biz bu hizmete önem veriyoruz, çünkü sürekli göç alan bir iliz. Bu göçlerle gelen insanlarımızın çoğunun maddi durumu iyi değil. Bizde hiç bir insanımızı dışlamadan eşit şekilde yaklaşarak yardım ediyoruz. Ayrıca bu işlerin daha rahat yürütülmesi için ayrı bir birim ve ayrı bir belediye başkan yardımcılığı oluşturduk."
Sağladığı destekten dolayı Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e teşekkür eden baba Cihan Güzel ise misafirlerine tatlı ikramında bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrecan IP: 212.174.149.xxx Tarih : 22.12.2008 16:38:25

bunlar seçim çalışmlarrı sen çalışanların paralarını ver 6 aydır para alamıyoruz