2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Başkan'dan Memur-Sen'e ziyaret

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Van İl Temsilcisi Doç. Dr. Davut Okçu'yu ziyaret etti.


Ortaklar İş Merkezi'nde bulunan sendika bürosunda Doç. Dr. Davut Okçu ve sendika temsilcileri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün ziyaretinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şube Başkanı Hikmet Bilgin, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Şube Başkanı Harun Altın, Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür-Memur-Sen) Temsilcisi Mahmut Yamaç ve Eğitim Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mevzuat Sekreteri Süleyman Şakar da hazır bulundular.

Ziyaret sırasında yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Yenigün, Van için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek "Ancak kentin sorunları tamamen çözdük demek doğru değil. Biz sorunları en asgariye indirmek için canla başla çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana hizmette hiçbir ayrım yapmadık. Her zaman hizmet için çalıştık ve bu çalışmalarımızı ilk günkü gibi sürdürüyoruz. Bu arada sivil toplum örgütleri ile sürekli irtibat halinde olduk ve görüş alışverişinde bulunduk. Biz bu yöntemle başarıyı daha kolay yakaladık. Belediye, Van için önemli projelere imza attı. Özellikle altyapı ve seyyar satıcılar konusunda büyük başarı elde ettik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla hizmete devam diyoruz" şeklinde konuştu.
Memur-Sen İl Temsilcisi Davut Okçu ise, sendika olarak belediye çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek "Ayrıca başkanımızın sivil toplum örgütleri ile kurduğu bu diyalog ve samimiyet köprüsü örnek bir harekettir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?