5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Başkan'dan Vanspor'a transfer sözü

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, hizmetlerde olduğu gibi sporda da büyük başarılar elde ettiklerini ifade ederek Belediye Vanspor'a futbolcu transferi yapacaklarının sözünü verdi. 

Karakobra Taraftarlar Derneği, Başkan Burhan Yenigün, Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Birol Duman, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, kaptan Zeki Yılmaz ve dernek üyeleri katılıldığı bir dayanışma yemeği düzenledi. Yemek öncesi yaptığı konuşmada yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgiler veren, kent için yapılan çalışmalar kadar sporda da büyük başarılar elde ettiklerini ifade eden Başkan Yenigün, Karakobra Taraftarlar Derneği ve Belediye Vanspor'a başarılar diledi. 

Konuşmalarında Vanspor Transfer Komitesi Başkanı Lütfü Polat ve Teknik Direktör Murat Bölükbaşı'ya transfer yapmaları konusunda talimat veren Başkan Yenigün, "Siz transferleri gerçekleştirin parasını biz öderiz. Takımımızın daha ileriye gitmesi için Van halkı ile birlikte elimizden gelen gayreti sunacağız. İlimiz takımına destek sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Futbolcularımız büyük bir özveriyle sahada mücadele ediyorlar. Onlara olan inancımız sonsuzdur. Umarım hafta sonu Diyarbakır Diskispor karşılaşmasını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Sizleri bizzat kendim Diyarbakır'a uğurlayacağım" dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Karakobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Başkan Burhan Yenigün'e, kente profesyonel bir takım kazandırdığı için bir plaket verdi

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:59:09
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 21:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus yıldırım IP: 85.99.136.xxx Tarih : 30.01.2009 08:38:03

öncelikle mrb ben çaldıran da yaşıyom çok güzel futbol oynuyom ama bizim ailelerimiz bize izin vermiyom ve burda van belediyeye sesleniyom lütfen van da oynamak istiyom en azından deneyin görün