6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Basketbol maçında yumruklar konuştu

Türkiye Bölgesel Basbetbol Ligi’nde Van Gençlik ile Batman Belediyespor basketbol takımları arasında oynanan maç sonrası kavga çıktı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgaya müdahale eden polis, cop kullanmak zorunda kaldı.

Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Van Gençlik Basketbol Takımı ile Batman Belediyespor Basketbol Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda karşı karşıya geldi. ABD’li antrenör Seans Gillespie’in çalıştırdığı ve ligde ikinci sırada bulunan Van Gençlik basketbol takımı, kendi sahasında lider Batman Belediyespor’a 73-68 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Van Gençlik Basketbol Takımı sporcuları soyunma odasına giderken Batman Belediyespor taraftarlarıyla sporcular arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Van Gençlik Basketbol Takımı’nın sporcuları tribüne çıkarak rakip taraftarlarla yumruk yumruğa kavga etmeye başladılar. Batman Belediyespor sporcuları da kavgaya karışınca olaylar büyüdü. Polis, olayları önlemek için cop kullanmak zorunda kaldı. Olaylar daha sonra taraftarların salon dışına çıkarılması ve iki takım oyuncuların da soyunma odasına gitmesiyle sona erdi.

VAN (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 10:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan tunç IP: 85.97.193.xxx Tarih : 29.09.2009 15:09:14

bende geçen sezon belediye spor daydım onları yendik diye zorlarına  kaçması çok normal ama kavga çıkarmaları hiçte hoş bir şey değil doğrusu  takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim