6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Başsavcısı'dan VATSO'ya ziyaret

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ALPER'DEN VATSO'YA ZİYARET

Van Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Başsavcı Mustafa Alper, Van'ın bölgesinde çok önemli bir il olduğunu söyledi. Alper, "İlimiz sahip olduğu potansiyeli ile önemli bir merkez. Biz Van Cumhuriyet Savcılığı olarak halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Adliye hizmet binasında yaptığımız değişikliklerle vatandaşımıza mümkün oldukça en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Vatandaşımız adliye sarayına gelirken, kendisine o binada adaletli davranacağına inanması gerekir. Bizim görevimiz bu güveni vermektir" diye konuştu.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı olarak dava sonuçlandırma konusunda Türkiye'de birinci sırada olduklarını belirten Başsavcı Mustafa Alper, "Van bu yargısal anlamda bölgeye hizmet vermektedir. Türkiye'de bulunan özel yetkili savcılıklardan biri de ilimizdedir. Sadece Van'a değil Hakkari, Muş ve Bitlis'e de hizmet vermekteyiz. İhalesi yapılan yeni adliye sarayımızla vatandaşımıza daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlimizde bulunan üst düzey yöneticilerimiz halkımızın sorunları ile ne kadar çok ilgilenirse, vatandaşın devlete güveni artmaktadır. İnsanlarımız yetkililerin ilgisine hasret kalmış. Sizlerin bu çabası halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Biz de Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Odamızda Kalite Yönetim ve TOBB Akredite Oda sistemleri uygulanmaktadır. Ayrıca AB Bilgi Merkezi ile halkımızın ihtiyacını karşılamaktayız" ifadesini kullandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, VATSO'yu ziyaret anısına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'e bir plaket takdim etti. Daha sonra VATSO hizmet binasını gezen Başsavcı Mustafa Alper, böylesi modern ve iyi tasarlanmış bir hizmet binasını ilk kez gördüğünü söyledi.

Ziyarette VATSO Başkan Yardımcısı Osman Çelik, yönetim kurulu üyeleri Hacı Tugay, Mustafa Kantarcıoğlu, İbrahim Sevimli ve Mustafa Karaduman da hazır bulundu.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ALPER'DEN VATSO'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 15:24:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 15:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?