5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bedensel engellilerden teşekkür

BEDENSEL ENGELLİLERDEN OP. DR. ÖZTEKİN ÇIKMAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) Baştabibi Op. Dr. Öztekin Çıkman'ı makamında ziyaret ederek bedensel engellilere sağladığı ilgi, rahatlık, imkan ve hastanede son dört yılda gerçekleştirilen değişim ve büyümeden dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı Hanefi Baykara, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son dönemlerde yaşanan değişim ve büyüme sürecinde engelli hastaların durumunun da dikkate alınarak fizik ve hizmet anlayışının buna göre tasarlanmasının memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Baykara "Bizler engelliler olarak günlük yaşamda çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlanan fiziki ortam ile tedavi olma sürecinde kolaylık, rahatlık, güler yüz, yakın ilgi ve destek görüyoruz. Bedensel engelliler için bu rahatlık ve kolaylık ortamını sağlayan Baştabip Op. Dr. Öztekin Çıkman'a ve bütün hastane personeline teşekkür ediyoruz. Bu nedenle teşekkür ziyaretinde bulunduk" dedi

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Öztekin Çıkman ise, bedensel engellilerin Van Eğitim Araştırma Hastanesi hizmetlerinden memnuniyet duymalarının önemli olduğunu belirtti. Dr. Çıkman "Biz toplumumuzun hizmetkarıyız. Amacımız hastanemize yönelen bütün vatandaşlarımıza kaliteli, güler yüzlü, memnuniyet veren sağlık hizmetleri sunmaktır. "Engelli Dostu" olan hastanemizde öncelikli ve özelikli hasta grupları arasında yer alan bedensel engelli hastalarımız için kolaylaştırıcı fiziki tasarımlar yanında iş ve işlemlerinin yürütülmesine ayrı bir önem vermekteyiz. Ayrıca hastanemizde eğitim, plan ve çalışmaları bedensel engellilerinde aralarında bulunduğu "özellikli ve öncelikli" hastalarımızın durumu dikkate alınarak yapılmaktadır. Her sağlıklı insan potansiyel bir engellidir. Kimin ne zaman, nerede ve nasıl engelli olacağı bilinemez. Bizim görevimiz bütün vatandaşlarımız gibi engellilerimize de yardımcı olmak, hayatlarını kolaylaştırmak, hastanemizin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Baştabip Op. Dr. Öztekin Çıkman nazik ziyaretlerinden dolayı Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanefi Baykara'a ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 14:21:01
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?