5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bekir Kaya ilk nikahını kıydı

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, ilk nikahı makamında kıydı.


Belediye Başkanlığı makamında ilk defa nikah kıyma töreni düzenlendi. Belediye Başkanlığı'na gelen Yunus Özdemir ve Bahar Yıldız isimli gençler, Belediye Başkanı Bekir Kaya'dan nikahlarını kıymasını istedi.

Gençlerin ısrarı üzerine kendilerini kırmayan Kaya, başkanlık süresi içerisindeki ilk nikahını makamında kıydı. Gençlerin yasal yükümlülüklerini yerine getirdiğini tespit ettikten sonra nikahlarını kıyan ve evlilik cüzdanlarını kendilerine veren Kaya, yeni çiftten sürekli birliktelik sözü aldı. İlk nikahı makamında bir kıydığı için mutlu olduğunu belirten Kaya, "Çiftlerin sevincine ortak olmak da bizi ayrıca memnun etmiştir. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Aile müessesesinin devamı için fedakârlık gerekir" dedi.


Başkanlık makamında yapılan tören sonrası nikah şekeri dağıtan yeni evli çift ise, Belediye Başkanı Bekir Kaya'ya teşekkür etti.
Makamında kıydığı ilk nikah sonrası yeni evli çift ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kaya, mutluluklar diledikten sonra kendilerini uğurladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 20:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asef bilici IP: 88.252.42.xxx Tarih : 20.06.2009 20:36:42

 Öğlene kadar değil ölene kadar ayrılmamanız dileğiyle çocuklar.Mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın demek istiyorum çünkü bir kamyon yükü olan sözlerden biridir.Ömür boyu ayrılmamanız dileğiyle.