7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Bekleme salonu takdir topluyor

VALİLİK GİRİŞ KATINDAKİ BEKLEME SALONU TAKDİR TOPLUYOR

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Valisi Münir Karaloğlu'nun başlattığı uygulamaların her kesimden destek gördüğünü, yapılan çalışmalar en çok vatandaş tarafından takdir edildiğini böyledi.

Bir toplantıya katılmak için Van Valiliği'ne geden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vali Münir Karaloğlu'nun valilik giriş katında hazırlattığı bekleme salonunda halkla sohbet etti. Yapılan uygulamanın çok iyi bir halkla ilişkiler çalışması olduğunu dile getiren VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, "İşte yöneticilik, liderlik budur" dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, açıklamasında, yıllardır böylesi tabloların özlemi içinde olduklarını belirterek "Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'nun başlattığı çalışmalar toplumun tüm kesimleri tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Yıllardır taleplerimizde hep bu yöndeydi. Devlet vatandaşına şefkatli olmalı, vatandaşına güvenmeli diyorduk. Önce valiliğin bahçesi halka açıldı, bu sıralarda valilik hizmet binası girişinde halkın dinleneceği bir mekanın oluşturulması çok önemsenmesi gereken bir çalışmadır. Burada halka yol gösteren görevlilerin olması, onlara ikram da bulunulması ve değer verilmesi bu halkın yüzünü güldürmektedir. Artık her kamu kurumu, kuruluş halkına güvenmeli, halka açık olmalı, şeffaf ve hesap verebilir olmalı" ifadesini kullandı.

Kandaşoğlu, yıllardır özlemini çektikleri iyi idarecilerin bu bölgenin kaderinin değişiminde önemli rol üstleneceklerini belirterek "İdarecilik böyle olmalı, halk ile devleti barıştırmalı, bir araya getirmeli. Sayın valimiz bunun en güzel örneğini sergiliyor. Halkı seven, halkı için bir şeyler üreten belediye başkanı, milletvekili, kurum amiri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar istiyoruz. Böyle oldukça bu halk daha huzurlu ve mutlu olacaktır" dedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu'nun her hafta bir vali yardımcısı başkanlığında Halk Günü düzenlemesini de oldukça sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Kandaşoğlu, "Van yıllardır özlemini çektiği günler yaşıyor. Halkın Valisi halkını dinliyor ve sorunlarına çözüm üretiyor. Bu gelişmeler ilimizin gelişmesi ve kalkınmasında da önemli olacaktır" dedi.

VALİLİK GİRİŞ KATINDAKİ BEKLEME SALONU TAKDİR TOPLUYOR
VALİLİK GİRİŞ KATINDAKİ BEKLEME SALONU TAKDİR TOPLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 16:31:01
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 17:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?