5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Belediye içme suyu dağıtıyor

VAN'DA İÇME SUYU KESİNTİSİ

Van Belediye, şehir merkezi ile Edremit ilçesinin ise bir kısmının içme suyu ihtiyacını karşılayan ishale hattındaki arızanın giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışırken, itfaiye ekipleri ise 13 araç ile vatandaşlara içme suyu dağıtıyor.

Edremit ilçesine bağlı Çiçekli beldesi yol güzergahının üzerinde bulunan su ishale hattındaki arızanın giderilmesi nedeni ile şehir merkezine 2 günden bu yana su verilmiyor. Vatandaşların daha fazla mağdur olmamaları için belediye ekiplerinin gecenin geç saatlerine kadar çalıştığını belirten Belediye Başkanı Bekir Kaya, 5 günlük su kesintisi yapacağını duyurmasına rağmen Van halkına bir sürpriz yapabileceklerini söyledi.

İshale hattının birkaç değişik noktasında daha arıza tespit ettiklerini söyleyen Başkan Kaya, "Aslında bugün akşam saatlerinde şehir merkezine içme suyunu vermeyi planlıyorduk. Ancak diğer arızalar ortaya çıkınca su kesintisi uygulandığı bir zamanda bu arızaları da gidermek istedik. Bu yüzde biraz gecikecek. Ancak yine belirttiğimiz gibi 5 günden daha kısa bir sürede şehir merkezine içme suyunu vereceğiz" dedi.

Ayrıca İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için bazi ilçelerde aldığı araç desteği ile 13 itfaiye aracıyla mahallere içme suyu dağıttığı belirtildi.

VAN'DA İÇME SUYU KESİNTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 12:32:01
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 18:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?