7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Belediye ile anaokulu kardeş oldu

MURADİYE BELEDİYESİ İLE MURADİYE ANAOKULU KARDEŞ OLDU

Van Valiliği tarafından başlatılan "Kardeş Okul-Kardeş Kurum" kampanyası kapsamında Muradiye Anaokulu ile Muradiye Belediyesi kardeş oldu.

Kampanya kapsamında Muradiye Anaokulu Müdiresi Betül Kurtaran, Muradiye Belediye Başkanı İzzet Çelik'i makamında ziyaret etti. Protokol imzası sırasında Belediye Başkanı İzzet çelik, Yazı İşleri Müdürü Erhan Can, Anaokulu Müdiresi Betül Kurtaran ve Yumaklı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Saylam bir araya geldiler.

Burada bir açıklama yapan Anaokulu Müdiresi Betül Kurtaran, kampanya çerçevesinde yapacakları çalışmaların Van Valiliği'nin belirlediği çerçeve doğrultusuna olacağını söyledi. Kurtaran, "Ana okulumuz yeni yapıldı, haliyle eksiklerimiz vardır. Bunları da kardeş kurum olduğumuz belediyemizden faydalanarak gidermeyi umuyoruz. Okul bahçesinin düzenlenmesi, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, öğrencilere kırtasiye ve oyuncak yardımı, sosyal aktivite, faaliyetlerin çoğaltılması anlamında çalışmalarda bulunulması konusunda fikir birliğine vardık. İnanıyorum ki, kurumlarımız arasındaki kardeşliğimiz insanlar arasındaki kardeşliğe örnek olacak düzeye ulaşacaktır. Belediye ile kardeş olduğumuz için büyük bir memnuniyet içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı İzzet Çelik ise "İlçe bizim, ilçemizin çocukların hepsi de bizim çocuklarımızdır. Ana okulu çatısı altında ve diğer eğitim çatıları altında eğitim gören tüm öğrencilere önce yüreğimiz, sonra da kapımız her zaman açıktır. 'Ağaç Yaş İken Eğilir' sözü doğrultusunda ana okulunda eğitim gören o minicik çocuklarımızın eğitimi için yapmayacağımız hiç bir şey yoktur. Hangi konuda olursa olsun elimizden gelen her desteği vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 12:14:05
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 17:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?