7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

VAN BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Van Belediye Meclisi, Başkan Bekir Kaya başkanlığında 2010 yılının ilk olağanüstü toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantı, açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı. 2010 yılı toplantı tarihlerinin belirlenmesi kararının görüşüldüğü toplantıda, her ağustos ayının da tatil olması oy birliğiyle kabul edildi. Mavi-Kent A.Ş.'nin sermaye artırımı talebinin de görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Bekir Kaya, "Kurmuş olduğumuz denetim komisyonu raporu sonrası şirketin durumu net bir şekilde açıklanmış olacak. Sermaye artırımı çalışanlarımızın maaşlarını alınabilmesi ve diğer ticari borçların ödenebilmesine olanak sağlayacaktır. Daha öncesinde yapmış olduğumuz sermaye arıtımındaki paranın harcamaları kalem kalem hazırlanıp meclise sunulması için çalışma başlatılmıştır" dedi.

Meclis üyelerinin öneri ve düşüncelerini aktarmasından sonra Mavi-Kent A.Ş.'nin sermaye artırımı 10 milyon TL olarak gerçekleşti.

Belediye Başkanı Kaya'nın Basel Hükümet Başkanı Guy Morin'in daveti üzerine İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenecek olan 'Kültür Haftası'na katılımı oy birliğiyle kabul edildi.

VAN BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 15:18:05
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 15:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?