2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Belediye Ramazan için alarmda

Van Belediye Başkanlığı yaptığı hazırlıklarla Ramazan ayının huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için tüm birimlerini alarma geçirdi.


Van Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle başlatılan hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Belediye Başkanı Burhan Yenigün tarafından verilen talimat doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince aşevi ve Akköprü Mahallesi'nde kurulacak iftar sofrası çadırında 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek. Belediye Sarayı arkasında iftar topu atılacak. İftar sonrası Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tasavvuf Müziği, çocuklara yönelik palyaço ve animasyon oyunları, Hacivat, Karagöz, ramazan sohbetlerinin yanı sıra 15 gün boyunca kitap fuarı düzenlenecek. Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekiplerince, satış yoğunluğu bulunan başta fırınlar olmak üzere, tüm gıda satışı ve üretimi yapan yerlerin hijyen durumları Tarım İl Müdürlüğü ve Zabıta ekiplerince sürekli denetlenecektir. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince Akköprü, İstasyon, Süphan ve Seyit Fehim Arvasi mahallelerindeki taziye evlerinde ihtiyacı olana günlük ekmek dağıtımı yapılacak" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 09:48:24
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 10:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?