5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Belediye Vanspor çıtayı yükseltti

BELEDİYE VANSPOR ÇITAYI YÜKSELTTİ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor'un Teknik Direktörü Mehmet Tuğrul, ilk başlarda grupta kalma mücadelesi verirken, şimdilerde ise zirveye oynadıklarını söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Van Şubesi'nde konuyla ilgili bir açıklama yapan Teknik Direktörü Mehmet Tuğrul, ilk olarak Malatyaspor maçının değerlendirmesini yaptı. Alınan 3 puanın kendilerini memnun ettiğini dile getiren Tuğrul, önümüzdeki haftalarda yapacakları 3 maçın hedeflerini belirleyeceğini anlattı.

Bundan sonra yapacakları maçların daha da önem kazandığını ifade eden Tuğrul, taraftarın desteğini her zaman arkalarında görmek istediklerini söyledi. Geçen hafta yaptığı 'küfür' açıklamasının da yanlış anlaşıldığını belirten Tuğrul "Bana sorulan soru üzerine küfre karşı olduğumuzu ve küfrü tasvip etmediğimizi söylemiştim. Bu ifadem yanlış anlaşıldı veya yanlış tarafa çekildi. Biz taraftarımızdan her zaman olduğu gibi yine destek bekliyoruz. Küfrün olmamasını dün nasıl arzuluyorsak, bugün de küfre karşı olduğumuzu yineliyoruz. Yaptığımız bu açıklama kendi taraftarımız için değil tüm taraftarlar içindir. Kaldı ki taraftarımızın böyle bir durumu söz konusu değildir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 18:30:01
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 09:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?