7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Belediye Vanspor ek tesisleri açıldı

BELEDİYE VANSPOR EK TESİSLERİ AÇILDI

Belediye Vanspor Tesisleri'ne ek olarak yapılan yeni bina törenle açıldı.

Belediye Vanspor Tesisleri'ne ek olarak yapılan yeni odaların açılış törenine Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Vanspor Yönetim Kurulu üyeleri, takımın teknik direktörü Rahim Zafer ile takım oyuncuları katıldı. Belediye Başkanı Bekir Kaya, açılış için gittiği tesislerde, önce Belediye Vanspor'un yaptığı antrenmanı bir süre izledi. Vanspor Teknik Direktörü Rahim Zafer ve oyuncularla da bir süre görüşen Kaya, daha sonra futbolcu ve teknik ekiple fotoğraf çektirdi.

Tesislere ek olarak yapılan kısmın açılış kurdelesini yanındaki heyetle birlikte kesen Kaya, yeni yapılan odaları gezerek, oda donanımları ve özellikleri hakkında bilgiler aldı. Odalarda her türlü konforun düşünüldüğünü belirten Kaya, “Takımın daha iyi fiziki bir ortamda bulunması için her türlü tedbiri aldık. Yetersiz olan tesisimize ek olarak yaptığımız bu odalarla futbolcular daha iyi bir imkana kavuştular. Bizim amacımız belediye çalışmalarındaki başarılarımızı spora da yansıtmaktır” dedi.

Teknik Direktör Rahim Zafer ise, yapılan ek tesis ile artık futbolcuların Van'da hiçbir otele veya başka bir dinlenme alanına gerek kalmadan kendi öz tesislerinde kalacağını ve bunun çok önemli bir imkan olduğunu söyledi.

BELEDİYE VANSPOR EK TESİSLERİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 14:55:05
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 18:29:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?