5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Belediye Vanspor tüm kentin takımı

Belediye Vanspor Kulübü Yönetim Kurulu, yapılan açıklamayla 2009-2010 sezonu için çeşitli transferler yapıldığını belirterek, tam Vanlıların desteğini beklediklerini ifade ettiler.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Belediye Vanspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımın siyasete karıştırılmaması gerektiğini belirttiler. Belediye Vanspor'un tüm kentin takımı olduğunun kaydedildiği açıklamada "Belediye Vansporumuz sadece Van Belediyesi'nin veya şunun bunun kulübü değildir. Van'ın ve Vanlıların kulübüdür. Bizim tüm Van'ın ve Vanlıların desteğine ihtiyacımız vardır. Taraftarımızdan ve halkımızdan sabırla ve inançla bizleri desteklemelerini bekliyoruz" denildi.

Takımın yeniden güçlendirildiğinin ifade edildiği açıklamada, yeni transfer listesine de yer verildi. Belediye Vanspor'un transfer listesi şöyle:  "Murat Dönmez (Adanaspor), Özcan Turan (Diyarbakırspor), Muhammet Kaya (Gaziantepspor), Berkan Ergene (Karsspor), Erkan Akkoç (Mardinspor), Yertek Evren Başaran (Diskispor), Yavuz Oruç (Elazığspor), M. Akif Savaş (Diskispor), Abdullah Temircan (Mardinspor), İlyas Sakızcı (Fethiyespor), Ali İşleyen (Ankara Bugsaşspor), Gökhan Tandoğan (Zeytinburnuspor), Emrah Tacir (Sanayispor),
Bayram Yıldırım (Yüksekovaspor), İbrahim Tunçtürk (Tedaşspor) ve Yunus (Ercişspor)"

Açıklamada ayrıca takımda bulunan, Ali Kurt, Savaş Çiçekay, Zeki Yılmaz, Turan Bilge, Mehmet Yılmaz ve Baran Basut'la da yeniden anlaşma sağlandığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 11:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?