6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Belediye Vanspor'a destek çağrısı

BELEDİYE VANSPORA DESTEK ÇAĞRISI

Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, bütün çağrılarına rağmen toplumun hiçbir kesiminden takıma destek verilmediğini, bir süre önce verilen dayanışma gecesi sonrası bekledikleri katkıyı da alamadıkları belirtti.

Dayanışma gecesinde, ilin profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Belediye Vanspor'a destek verilmesini beklediklerini, yönetime katılım için kapıları açık bıraktıklarını ifade eden Başkan Gezici, fakat ilgisizlikle takımın kaderine terk edildiğini anlattı. Başkan Nihat Gezici "Yapmış olduğumuz dayanışma gecesine vali, belediye başkanı emniyet müdürü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) yöneticileri ile az sayıda iş adamı katılmıştı. İstenilen düzeyde verimli olunmadı, ama fikir alış verişinde paylaşımlar gerçekleşti. Yapılan bu fikir alış verişinde Belediye Vanspor'u Ekonomik Konsey'e devir edilme konusu çıktı. Bu konuyla ilgili VATSO ve belediye ile görüşmeler yaptık. Kendilerine her konuya açık olduğumuzu belirterek, Belediye Vanspor'un isim değişikliği yaparak herhangi bir meslek odasına devir edilebileceğini söyledik. Ekonomik Konseyi bu konuyu kendi içinde tartışarak bizlere ileteceklerini belirttiler. Kent Ekonomik Konseyi Başkanı Sinan Hakan kendi aralarında yapılan tartışma sonrası alınan kararla Belediye Vanspor'un ağır yükünün altından kalkamayacağı sonucu bize bildirdiler. Biz de doğal olarak sonucu saygıyla karşıladık" açıklamasında bulundu

DESTEK İÇİN ÇALINAN KAPILARDA UMUT YOK

Belediye Vanspor'a destek amaçlı valilik, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ile vatandaşlara gidilmediği yönündeki ithamlarla karşılaştıklarını anlatan Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici "Biz her zaman 'Belediye Vanspor Van halkının takımıdır' dedik. Her kongremizde yönetim için 'Buyurun gelin' dedik, dayanışma gecesi düzenledik ama istenilen olmadı. Biz bu şekilde bütün kapılarımızı açmışken, bizi itham etmeye kimsenin hakkı yoktur. Kentin en önemli sorunu olan Beldiye Vanspor'a sahip çıkılması çağrısına bütün kesimlerden cevap alamadık. Düzenlenen gecede bazı vaatler verildi, maalesef bu sözler de yerine getirilmedi. Maddi ve manevi destek bulamıyoruz. Biz yapabileceğimiz her türlü şeyi yaptığımıza inanıyoruz" şeklinde konuşarak tüm katılıma açık olduklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 14:19:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 14:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fazılş DÖNMEZ IP: 85.99.177.xxx Tarih : 30.01.2010 17:33:06

inşallah destek büyür haydi hep beraber...