5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Belediye Vanspor'da büyük operasyon

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadelece verecek olan Belediye Vanspor, 10 futbolcu ile yollarını ayırırken, Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı yönetime 6 yeni sporcu transfer etme talebini iletti.

Antalya'da Ege Cup Turnuvası'na katılarak hazırlıklarını sürdüren Belediye Vanspor, Altayspor ile karşı karşıya geldiği maçı 2-0 kazandı. Vanspor, 8 Ocak 2009'da Diyarbakır ekibi, 10 Ocak 2009'da Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçlarla hazırlıklarına son verecek.

Takım çalışmaları ve hazırlıklar ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Vanspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, transfer konusunda gerekli taleplerini yönetime bildirdiklerini belirtti. Yönetimin onayının gelmesi halinde 6 yeni futbolcu transfer edeceklerini ifade eden Bölükbaşı, mevcut futbolcuların alacaklarının çok cüzi bir miktarının kaldığını kaydetti. Santrfor, sol ön, sağ ön, sağ arka ve kaleci transferleri yapmak istediklerini anlatan Bölükbaşı, "Kalabalık olan kadromuzda ise Mükerrem, Savaş, Ali Kurt, Deniz, Taner, Tanju, Alaattin, Ömer Kaplan, Hüseyin ve Yakup ile yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların ayrılışı yönetimimizin ortak kararı doğrultusunda gerçekleştirildi. Giden futbolcularımıza takıma ekledikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. 18'e çekilen kadromuzu transfer edeceğimiz sporcularla 24'e çıkarıp karşılaşmalara öyle başlamak istiyoruz. Bunu da biran önce yapmalıyız. Çünkü, gelecek olan futbolcuların takıma, kente uyumu adaptasyonu çok önemli" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 11:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?