3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Belediye Vanspor'da transfer

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Belediye Vanspor'un transfer çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

Belediye Vanspor Teknik Direktöre Mehmet Tuğrul, Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yapılan transfer çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Geçtiğimiz yılki kadroyu bozmayarak koruduklarını ifade eden Tuğrul, 10 yeni transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.

İç transferde de 11 futbolcuyla anlaştıklarını vurgulayan Tuğrul, 7 futbolcuyla ise görüşmelerin devam ettiğini anlattı.

Tuğrul, "İyi bir kadroya sahibiz. Eksik gördüğümüz yerlere aldığımız oyuncuların hepsi kendi mevkilerinde çok iyi futbolcular. İç transferde Ali Kurt, Savaş Çiçeksay, Taner Dargın, Barış Keserci, Gökhan Aydıngil, Fikret Ersönmez, Hüseyin Yüney, Fırat Hekimoğlu, Soner Taban, Mükerrem Kaya ve Bülent Ortakaya ile anlaşma sağlandı. Yeni transferlerimiz ise Urfa Belediyespor'dan Zeki Yılmaz, İbrahim Ülüm, Mesut Akşit, Karabük'ten Faruk Akıllı, Adanademirspor'dan Nurettin Ersoy, Fethiyespor'dan Muhammed Savaşçı, Diyarbakır Kayapınar'dan Mesut Özalkan, Beykozspor'dan Cemil Alabaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mehmet Yılmaz ve Ereğlispor'dan Mutalip Kandemir oldu. Geçtiğimiz yıl kadromuzda yer alan ve henüz anlaşmaya varamadığımız Alim Koyun, Serkan Şayık, Zeynel Oktay, Mustafa Deliçıkık, Koray Erçin, Ahmet Çalışır ve Fatih Dereli ile ise görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

İç ve dış tüm transferlerin toplam tutarının 2 milyon YTL'yi bulmadığını da sözlerine ekleyen Mehmet Tuğrul, en iyi kadroyu kurduklarını belirtti. Diğer futbolcularla da anlaşılması durumdan lige çok iddialı gireceklerini de sözlerine ekleyen Mehmet Tuğrul, 9 Temmuz 2008 tarihinde Ankara Kızılcahamam'da kampa gireceklerini de kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 14:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?