5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Belediyeden alt yapı çalışması

Van'ın Muradiye İlçe Belediyesi, 6 yıldır tıkalı olduğu için tam kapasite ile çalışmayan kanalizasyon şebekesini 3 günde onararak faal hale getirdi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Ejder Kasım Güler, yıllardan beri tam kapasite ile çalışmayan ve ilçe halkını rahatsız eden kanalizasyon şebekesinde yaşanan sorunu 3 gün içerisinde giderdiklerini belirtti. Kanalizasyon şebekesinin yaklaşık 200 metrelik kısmında tıkanıklık tespit ettiklerini anlatan Güler, "Bu tıkanmalar nedeniyle ilçenin bazı mahallelerinde lağım sularının geri tepmesi sonucunda sıkıntılar yaşanıyordu. Yapılan çalışma sonunda bu sıkıntılar ve pis kokular artık vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek. Budan sonra ilçenin bazı mahallelerinde yaşanan altyapı sorunları ve eksik olan kanalizasyon çalışmalarına başlayacağız. İlçede altyapı denilen bir sorun kalmayacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 21:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeyşan IP: 94.122.26.xxx Tarih : 2.05.2009 14:32:10

ÖNCELLİKLE BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM.10 YILDIR TOPLANMAYAN ÇÖPLERİ O TOPLATTIRDIYANİ MURADİYE HALKI ÇÖPTEN KURTULDU.ONU ÇOK SEVİYORUZ.....  İZZET BAŞKAN, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLYORUZ