6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Belediyeden alt yapı çalışması

VAN BELEDİYESİ'NDEN ALT YAPI ÇALIŞMASI

Van Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan alt yapı çalışması büyük bir hızla devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından Şabaniye Mahallesi Yeşilova Kuşçuoğlu 1-2-3 ve 4. sokakta sürdürülen yağmur drenaj çalışması ile evler artık su baskını tehdidinden kurtuluyor.

350 metre boru döşeyen belediye ekipleri, mahallede bundan sonra birikecek suyu drenaj borularıyla Kirman Deresi'ne akacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya, 20 yıldır hiçbir hizmet almayan mahallede çalışma başlattıklarını söyledi. Belediye olarak 350 metre yağmur drenaj borusu çektiklerini ifade eden Şenkaya, bundan sonra ailelerin yağmurdan dolayı hiçbir zarar görmeyeceğini ve rahatlıkla evlerinde oturabileceğini belirtti. Kıt imkanlarla sorunları çözmeye çalıştıklarını aktaran Şenkaya, birçok mahallede de çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Şabaniye Mahalle Muhtarı Çetin Bilir ise, mahallerinde 20 yıldır hizmet yapılmadığını ifade ederek, özellikle yağış sonrası yaşanan durumun içler acısı olduğunu söyledi. Belediyeye başvuruda bulunarak yardım talep ettiklerini ifade eden Bilir, belediyenin de hemen çalışmalara başladığını belirtti.

Öte yandan Van Belediyesi'nin ayrıca bu sezon içerinde Eski Edremit Yolu'nda asfaltlama ve kaldırım yapma çalışması başlatacağı bildirildi.

VAN BELEDİYESİ'NDEN ALT YAPI ÇALIŞMASI
VAN BELEDİYESİ'NDEN ALT YAPI ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 13:51:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat botan IP: 88.250.62.xxx Tarih : 8.03.2010 18:35:51

sayın başkanım çalışmalarınızdan dolayı tebrikler. bu çalışmalarınızın devamının geleceğine ve GÜZEL VANIMIZI dahada güzelleştireceğinize inanıyorum.