7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Belediyeden bahar temizliği

VAN BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Van Kalesi'nin etrafında çevre temizliği çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, Kale yolu ve kalenin etrafında başlattıkları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval, şehir içinde yoğun temizlik çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Karların erimesiyle birlikte etrafta biriken çöpleri temizleyerek şehrin temiz olması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Kaval, “Başta dere yatakları, refüj temizliği, yol süpürme çalışmaları ve yol yıkama gibi hizmetleri yürütüyoruz. 3 vardiya ile 24 saat çalışıyoruz. Günde yaklaşık 450 ila 500 ton çöp toplayıp, şehir dışına taşıyoruz. Biz şehrimizi temiz tutmaya çalışırken, vatandaşlarımızdan da bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Bugün kale yolunu baştan sona kadar çöplerini aldık, sonra süpürdük ve peşinden de yıkadık. Arada saatler geçmedi, vatandaşlar tarafından bilinçsizce atılan çöplerle bizim yaptığımız hizmet görünmez oldu. Lütfen vatandaşlarımız bu hususlarda bize yardımcı olsunlar” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 17:43:02
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 18:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?