2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Belediyeden yaza hazırlık

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, yol kenarlarında biriken hafriyat, çöp ve tümseklerin düzeltilerek, yaza hazırlık yapıldığını söyledi.

Şabaniye Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, mahallelere yönelik temizlik operasyonu başlattıklarını belirtti. Tüm mahallelerin yol kenarlarında bulunan hafriyat ve çöplerin alındığını ifade eden Başkan Yenigün, tümseklerinde kepçelerle düzeltildiğini dile getirdi. Şabaniye'den sonra diğer mahallelere geçeceklerini vurgulayan Başkan Yenigün, böylelikle yaza hazırlık yapmış olacaklarını kaydetti.

Şabaniye Mahallesi'ni ve Şabaniye yolunu önemsediklerini de sözlerin ekleyen Başkan Burhan Yenigün, Belediyeler Kanunu'nun 18. Maddesi çerçevesinde gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını belirtti. Konunun şuan maliye ve karayollarında olduğunu ifade eden Başkan Yenigün, "Bu kurumlarımızın da gerekli tespitlerini yapmalarının ardından Şabaniye yolunun çalışmaları başlayacaktır ve burası standart hale gelecektir" dedi.

Şabaniye Mahallesi Muhtarı Suat Kuşman da Başkan Burhan Yenigün'ün yapmış olduğu hizmetlerin yerinde olduğunu ifade ederek, kendilerine her türlü desteği sunduğunu belirtti. Kuşman, Başkan Yenigün'e başlatmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 17:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?