3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Belediyen Vanspor'a yemek

Van Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Belediye Vanspor yönetimi, teknik kadro ve futbolculara yemek verdi.
İkinisan Polisevi'nde düzenlenen yemek, Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, Belediye Vanspor yönetimi, teknik kadro ve futbolcuların katılımı ile gerçekleşti.
Yemekten önce kısa bir konuşma yapan Van Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Belediye Vanspor'a yaşattıkları bu coşkudan dolayı teşekkür etti. Emniyet Müdürlüğü olarak asayişi sağladıkları kadar farklı alanlardaki aktivitelerde de bulunduklarını ifade eden Salih Kesmez, yarın yapılacak olan İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasıyla birlikte bir üst turu garantileyeceklerini kaydetti. Bu konuda teknik kadro ve futbolculara güvenlerin tam olduğunu vurgulayan Kesmez, başarılar diledi.
Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün de kısa bir konuşma yapmasının ardından müzik eşliğinde sunulan ikramlar yenildi. Davetliler, içilen çayların ardından Salih Kesmez'e teşekkür ederek polisevinden ayrıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 16:57:33
Güncelleme :20 Aralık 2008 Cumartesi 17:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?