5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bellerin sardıkları kuşaktan eroin çıktı

Van'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde şehirlerarası yolcu otobüsünde seyahat eden bir bayan ile bir erkeğin beline sarılı şekilde 5 kilo 401 gram eroin ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik takip çalışmalar sonucu Van'dan İstanbul'a uyuşturucu götürüleceği bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, uyuşturucunun götürüleceği güzergahı tespit ederek harekete geçti.

Önceki gün Van'dan İstanbul'a gitmekte olan şehirlerarası yolcu otobüsünü Erciş ilçesi girişinde durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada otobüste yolcu olarak bulunan S.S. isimli bayan ile E.B isimli bir şahısların bagajları ve üzerleri arandı. Bayan polislerin de hazır bulunduğu aramada S.S. isimli bayının beline sarılı 2 kilo 500 gram ile E.B. isimli şahsın üzerinde 2 kilo 901 gram olmak üzere toplam 5 kilo 401 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan S.S. ve E.B. isimli şahısların Van Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek alınan ifadeleri sonrası olayla bağlantılı olduğu tespit edilen N.S. ve H.E. isimli şahıslar da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların tamamının Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 10:44:03
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 11:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?