7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Bem-Bir-Sen 16 yaşında

BEM-BİR-SEN'İN 16. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Van Şube Başkanı Harun Altın, sendika olarak 16. yaşlarını yine buruk şekilde kutladıklarını söyledi.

Sendikalarının 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Harun Altın, kusursuz ve koşulsuz demokrasi için kamu çalışanlarının çalışma koşullarının dünya standartlarının üzerine çıkartılabilmesi için ve yerel yönetim çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunup, kazanılmış haklara her geçen gün bir yenisinin eklenebilmesi için yılmadan, yorulmadan, bıkmadan mücadelelerine devam ettiklerini söyledi. Altın, “BEM-BİR-SEN olarak 16. yaşımızı ne yazık ki yine buruk şekilde kutladığımız şu günlerde, başta kamu çalışanları olmak üzere yerel yönetim çalışanlarının problemlerinin çözülmüş olarak kucaklayacağımız yeni yıldönümlerinin beklentisi içinde olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

16 yıldır sendikamıza, bizlere, topluma katkı sunan, emek veren bütün isimsiz BEM-BİR-Sen kahramanlarının önünde saygı ile eğiliyor, ebediyete intikal etmiş bütün mensuplarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:06:05
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 16:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?