5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bem-Bir-Sen 17 yaşında

BEM-BİR-SEN 17 YAŞINDA

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, 1994 yılında sivil toplumun gerekliliğine ve örgütlülüğün önemine inanmış, bunu bir inanç, samimiyet ve dava olarak gören kadroların öncülüğünde kurulan sendikalarının bugün 17. yaşını kutladığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Harun Altın, Bem-Bir-Sen'in gerek insan hakları, gerekse sivil toplum kuruluşlarının evrensel değerleri ilke edinerek, özgürlükler yolunda anti demokratik dayatmaları aşarak 17. yaşını tarihe altın harflerle yazacak kazanımları kamu çalışanları ve kamuoyu ile paylaşarak kutlamanın haklı gururunu yaşadığını belirtti. Altın, "Bem-Bir-Sen artık 17 yaşın verdiği enerjik, hızlı, tempolu, üyelerinin hak ve menfaatleri söz konusu olduğunda her türlü riski üstlenebilen, daima yeni kazanımlar için hedef belirleyen,misyonunu, vizyonunu her daim geniş tutan, emek mücadelesindeki safını çekinmeden belli eden güçlü, etkili ve yetkili bir sivil toplum örgütüdür.

17. kuruluş yıldönümümüzde bizlere bu güzellikleri yaşatan bütün kadrolarımıza şükranlarımızı sunuyor, her geçen gün hızla büyüyen Bem-Bir-Sen ailesi olarak yeni kazanımlarda buluşmayı temenni ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 18:11:04
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 18:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?