5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Beyaz eşya satıcılarından dernek

Van'daki mobilya ve beyaz eşya satıcıları kurdukları yeni bir dernekle bir çatı altında toplandı.


Mobilya ve Beyaz Eşyacılar (MOBED) adıyla kurulan derneğin başkanlığına Hüseyinoğulları Kilim ve Ladin Bölge Bayii Genel Müdürü Hüseyin Güneş seçildi.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MÖBED Kurucu Başkanı Hüseyin Güneş, amaçlarının Van'daki mobilya ve beyaz eşya satıcılarının sorunlarını birlikte değerlendirip çözmek olduğunu belirterek, "Mobilyacılar ve Beyaz Eşya sektöründe bulunan esnaflarımızla birlikte 3 farklı toplantı yaptık. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda sektörümüzün yaşadığı sıkıntıları belirledik. Toplantılarımızın sonucunda yaşanan sorunları çözebilecek bir derneğin kurulmasına karar verdik. Aldığımız bu kararın ardından tüzüğümüzü ve yönetim kurulumuzu belirledik. Şu ana kadar derneğimize 48 üye kaydı gerçekleşti" dedi.


Derneklerinin sunacağı projelerine Van'daki sivil toplum kurum ve kuruluşlarının desteklerini de beklediklerini ifade eden Güneş, "Derneğimizin daha aktif işleyebilmesi için projelerin desteklenmesi gerekir. Derneğimizin hayırlı olmasını diler, bizi bu göreve layık gören tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Kurulan Van MOBED'in yönetim kurulu üyelikleri ise Aile Süer, İskender Koç, Alper Ersan ve Şafak Önay isimlerinden oluştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 20:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?