5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bıçaklı kavga zanlıları adliyede

Van'da 2 aile arasında 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bıçaklı kavganın zanlıları olarak gözaltına alınan 5 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.


Olaydan sonra polis ekipleri tarafından Akköprü Mahallesi'nde yakalanan F.S., E.S., Ş.S., İ.S. ve İ.Y., İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılar, adliye binasına polis ekiplerinin oluşturduğu güvenlik koridorundan alındı.


Dün akşam saatlerinde Alipaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ferdi Ö.'nün (28) evine gelen ve aynı aileden oldukları belirtilen F.S., E.S., Ş.S., İ.S. ve İ.Y., namus meselesi olduğu iddia edilen konu üzerine birbirleriyle tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu zanlılar, Ferdi Ö., Yılmaz Ö. ve Cumali Ö.'ye bıçak ve sopalarla saldırmış, olayda ağır yaralanan Ferdi Ö. kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmiş, Yılmaz Ö. ve Cumali Ö. ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 17:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?