6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Borajet seferleri başladı

BORAJET BURSA-VAN SEFERLERİ BAŞLADI

Borajet Hava Yolları Şirketi'nin Ankara aktarmalı Bursa-Van uçak seferleri başladı. Bugün ilki yapılan seferler için Van Ferit Melen Hava Alanı'nda karşılama töreni yapıldı ve bir de kokteyl verildi.

İlk etaptan haftadan bir defa olmak üzere Bursa-Van seferleri başlatan Borajet için Van Ferit Melen Hava Alanı'nda karşılama töreni düzenledi. Van Vali Yardımcısı Ali İpek ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Van Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir'in katıldığı törende, yaklaşık 2 saat gecikmeli olarak Van'a iniş yapan uçak apronlara girişi sırasında karşılıklı bekletilen itfaiye araçlarından su fışkırtıldı. İçerisinde Bursa'da gelen basın mensupları ile bazı davetlilerin bulunduğu uçaktan inenlere hava alanı görevlileri tarafından çiçek verildi. Uçaktan inen yolcular için VIP Salonu'nda bir kokteyl düzenlendi.

Vali Yardımcısı Ali İpek, 66 yolcu kapasiteli uçağın içerisinde bir süre dolaşarak yetkililerden bilgi aldıktan sonra alandan ayrılırken, TÜRSAB Van Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir ise ilk etapta Ankara aktarmalı Bursa-Van seferlerinin yanı sıra Van-Trabzon, Van Ankara, Van-Bursa, Van-Adana ve Van-Diyarbakır olarak yapılmasını planlandığını kaydetti. Bölgesel uçuş yapmayı hedefleyen Borajet'in aynı zamanda Van-Urumiye,Van-Tebriz, Van Erbil ve Van Erivan olarak da dış hat seferlerinin yapılması için girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Tunçdemir, uçak biletlerinin ise 120 ila 150 TL arasında değiştiğinin ve oldukça da uygun olduğunu dile getirdi.

Verilen kokteylin ardından Borajet'e ait ATR 72-500 tipi 66 kişilik yolcu uçağı Bursa'dan getirdiği basın mensupları ve davetlileri alarak Van'dan ayrıldı.

BORAJET BURSA-VAN SEFERLERİ BAŞLADI
BORAJET BURSA-VAN SEFERLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 19:15:05
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 09:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?