6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Bu da kardan köpek!

ESNAFTAN BU DEFA KARDAN KÖPEK

Van'da etkili olan kar yağışının ardından iş yerlerinin önünü temizleyen esnaf, kardan adam ve köpek yaparak müşterilerin dikkatini çekmek istedi.

Önceki gün başlayan ve bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybeden kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı şehir merkezinde, esnaflar da kendi iş yerlerinin önünü temizledi. Uzun uğraşlar sonucu iş yerlerinin önünü temizleyen Maraş Caddesi üzerindeki bir grup esnaf, dikkat çekmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek için kardan adam ve köpek yaptı. Boynuna atkı ağzına da sigara koydukları kardan adamın kardan köpeğin ipini tutması dikkat çekiyor. Çocukların büyük ilgi gösterdiği kardan adam ve köpeği yapan esnaflardan Mehmet Özcan isimli esnaf, eğlenmek amacıyla bunu yaptıklarını kaydetti. Yarın da kardan Van Kedisi ve Vangölü Canavarı'nı yapacaklarını ifade eden Özcan, bu şekilde aynı zamanda müşteri de çektiklerini kaydetti.

Maraş Caddesi'nin bir başka noktasında yine esnaflar tarafından yaptırılan ve gözlük taktırılan bir başka kardan adam ise vatandaşların büyük ilgisini çekti.

ESNAFTAN BU DEFA KARDAN KÖPEK
ESNAFTAN BU DEFA KARDAN KÖPEK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 18:40:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 18:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?