1
Mayıs
2024
Çarşamba
VAN

Bu söylenti panik yarattı

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, şehirde hızla yayılan, "Van'a ceset torbaları gelmiş" şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aras, Van'ın büyük bir afet atlattığını ancak Allah tarafından gelen her şeye pozitif gözlerle bakmak gerektiğini ifade ederek, "Çok şükürler olsun ki, halk olarak deprem yaralarını çabuk sardık ve şu an depremi unutarak Van'ımızı nasıl güzelleştireceğimizi konuşmaya başladık. Deprem bir doğal afettir ve her yerde yaşanabilen bir doğa olayıdır. Bizler her şeye ve tüm zorluklara rağmen, depremin verdiği olumsuzlukları unutarak geleceğe olumlu gözlerle bakmaya çalışıyoruz. Bu kent hepimizindir ve hepimizin ortak değeridir. Kentin gelişmesi için her türlü çabayı göstermek zorundayız. Bunlara rağmen piyasada konuşulan, 'Van'a ceset torbaları gönderilmiş' dedikoduları son derece yanlıştır. Kesinlikle böyle bir şey yoktur ve konuşulması bile çok ayıptır" açıklamasını yaptı.

Vatandaşların yetkililer tarafından söylenmeyen hiçbir söze itibar etmemesi gerektiğini anlatan AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, "Vatandaşı üzmenin veya huzursuz etmenin kimseye faydası olmaz. Kimse de bu tür yalan ve asparagas dedikodulara inanmasın. Halkımızı ve Van'ımızı güzel günler bekliyor. İnşallah Van eskisinden çok daha güzel olacaktır. Başbakanımızın kesin talimatları var; Van için ne gerekiyorsa yapılacak. Biz de AK Parti olarak, ilimizin kalkınması konusunda üzerimize ne düşerse yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bundan böyle dedikoduları değil, kentimizin daha iyi olması için önemli konuları konuşmamız gerekir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2012 Salı 16:39:29
Güncelleme :28 Mart 2012 Çarşamba 14:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?